KDO SMO?

Kdo se skriva za Kristalno dolino?

Grega Kraljevski

Že kot otrok sem se navdušil nad kristali in kamni ter sem tako že pri trinajstih letih postal najmlajši profesionalni brusilec dragih kamnov v kabošon tehniki in facetiranju. Kasneje sem svoje znanje o kristalih in kamninah poglabljal še s študijem geologije. Ogromno sem potoval po svetu in tako vzpostavil pristne povezave z ljudmi, s katerimi sedaj lahko zagotavljam odgovorno dobavo kristalov. 

Kot strokovnjak za kristale, minerale in drage kamne se tako že več kot dvajset let ukvarja tudi z njihovo prodajo, saj je moja želja čim več ljudem omogočiti dostop do blagodejne kristalne energije. 

Med drugim sem strokovnjak na področju radiostezije in diagnostike s pomočjo radiostezije. Skupaj s svojim očetom sva ustvarila mednarodno nagrajeno zaščito proti različnim oblikam sevanja Sirius.

Grega Kraljevski Kristalna dolina

Kako se je vse začelo?

OD SANJ DO RESNIČNOSTI

Moja strast do kristalov je neizmerna. Navdušujejo me tako majhni kot veliki, a kaj je lepšega od pogleda na ogromen, bleščeč kristal! Na tujih sejmih sem vedno znova osupnil ob pogledu na te naravne čudeže in si želel, da bi jih lahko delil z drugimi.

Kristali sodijo v naravo, v stik z materjo Zemljo, s svojim domom. Tudi če prihajajo iz oddaljenih koncev sveta, se ob stiku z zemljo povežejo z njo in ustvarijo edinstveno energijsko polje.

Dolgo sem sanjal o prostoru, kjer bi lahko postavil te čudovite kreacije narave. Imel sem že izbrano lokacijo, a se mi nikakor ni uspelo prebiti naprej. Nato pa se mi je pred letom dni ponudila nova priložnost. Ko sem videl to zemljišče, sem takoj vedel, da je to to. Tukaj bo nastala Kristalna dolina, prostor, ki bo namenjen vsem, od najmlajših do najstarejših.

Želim si, da bi bila Kristalna dolina prostor miru, navdiha in druženja. Naj bo to kraj, kjer se lahko ljudje povežejo z naravo in s seboj, naj bo to oaza spokoja in kreativnosti, ki bo napolnila srca z veseljem in dušo z energijo.

VIZIJA

Vizija Kristalne doline je postati središče dobrega počutja, harmonije, povezanosti z naravo in kristali ter ustvarjanja skupnosti, kjer obiskovalci doživijo prepletanje osebnostne rasti, širjenja znanja ter povezovanja z naravo in kristali. Želimo biti navdih za celostno dobro počutje in trajnostno življenje ter hkrati ohranjati spoštovanje do narave, kristalov in sveta okoli nas. 

MISIJA

Misija Kristalne doline je ustvariti varno in navdihujoče okolje, kjer posamezniki lahko odkrivajo svojo notranjo moč, bogatijo svoje znanje, se povezujejo z naravo in energijo kristalov ter ustvarjajo močno, medsebojno povezano skupnost. Zavezani smo k spodbujanju osebne rasti, izobraževanju in trajnostnemu življenju. Naša misija je omogočiti vsakemu posamezniku, da doživi energijo, najde notranje ravnovesje ter izkusi potovanje k lastnemu višjemu jazu.

VREDNOTE

DUHOVNOST

Kristalna dolina spodbuja duhovni razvoj in omogoča edinstvene izkušnje, ki krepijo notranje ravnovesje in poglobijo povezanost z duhovnim svetom.

IZOBRAŽEVANJE

Nudimo prostor za raziskovanje kristalov, njihovih koristi in lastnosti, odkrivanje različnih duhovnih praks in meditacije.

TRAJNOST

Zavedamo se pomembnosti skrbi za okolje in se zavezujemo k trajnostnemu razvoju. Spodbujamo ekološko ozaveščenost in uporabljamo trajnostne pristope v vseh vidikih delovanja.

SKUPNOST IN POVEZOVANJE

Spodbujamo grajenje skupnosti ljubiteljev kristalov in narave ter spodbujamo medsebojno povezovanje in deljenje izkušenj.

SPOŠTOVANJE NARAVE IN KRISTALOV

Spoštujemo naravo in se zavedamo moči in energije kristalov. Ta odnos želimo prenesti na obiskovalce Kristalne doline. 

OSEBNA RAST

Spodbujamo osebno rast in samospoštovanje, kar prispeva k celostnemu dobremu počutju obiskovalcev.

SLEDI NAM NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

Prisotni smo na Facebooku, Instagramu in TikToku, kjer objavljamo vse novosti, zanimivosti in dogajanje iz Kristalne doline.