Svetlobne aktivacije - Nov nivo energije

Doživi nov nivo energije skozi moč Kristalne doline.

V okviru ponudbe Kristalne doline, vam v sodelovanju z Nejcem Boljko, nudimo svetlobne aktivacije, kjer boste doživeli sebe in nov nivo energije skozi moč Kristalne doline

NAMEN AKTIVACIJ

Namen svetlobnih aktivacij je, da se posameznik poveže s svojo dušo in življenjskim poslanstvom ter naredi korak naprej in stopi stopničko višje na želenem področju v življenju; da mu je z vsako svetlobno aktivacijo, ki se jo udeleži boljše na področju v življenju, ki si ga je pred tem začrtal.

S svetlobnimi aktivacijami boste dobili odgovore na vprašanja, ki si jih morda niti ne upate zastaviti. Našli boste povezavo svoje duše in dušnega načrta, kar zagotovo ni enostavno, vendar je zelo pomembno, da to v življenju naredimo, predvsem zato, da lahko napredujemo.

 

Zagotovo ste se v življenju že znašli v točki, ko niste več vedeli kaj narediti, da bo rezultat drugačen in niste našli pravega načina, kako to doseči. Odgovori na taka vprašanja se skrivajo globoko v nas in da do njih pridemo, moramo pogledati globoko vase. Vse to je lažje narediti z vodstvom in podporno skupino, česar se zavedamo tudi mi in vam ponujamo ravno to. 

 

Poleg tega, pa se bodo svetlobne aktivacije odvijale v Kristalni dolini, ki je energijsko zelo močno podprta in bo tako vsakemu še dodatno pomagala na njegovi poti.

TEHNIČNI VIDIKI SVETLOBNIH AKTIVACIJ

 • Trenirali bomo držati stanje zavesti, ki omogoča povečano srčno-možgansko koherenco. Le ta je ključna za kakršnokoli delo na sebi in predvsem prinaša mir pri notranjem delu in implementaciji novih programov/operacijskih sistemov v naš vsakdan.
 • Del vsake aktivacije bo tudi delo po lastnem hologramu (različne tehnike uporabljajo različne izraze), kjer bomo skozi postopke, ki so se pod okriljem Nejca (in ožje skupine) razvijali 10 let. Namen je izboljšati in ojačati delo na sebi in s svojimi vzorci oz. zapisi.
 • Vidik axis mundi je mnogokrat spregledan, čeprav je bistven, še posebej po obsežnejših aktivacijah, ki na novo uredijo zapise kolektivno nezavedno, podzavest, zavestno, dušno in transcedentalno (naddušno). Zato se bomo učili postavljati axis mundi nase, skupino in dom.
 • Varno komuniciranje z različnimi ravni zavestmi. Torej jasno prepoznavanje za kakšen tip zavesti gre in iz katerega nivoja. Pravilno razlikovanje, kdo ali kaj komunicira skozi nas je bistveno za prizemljeno delovanje. Multidimenzionalnost je naša od Izvora/Presežnega/Boga dana pravica. Je pa ključno za osebnost, da jo zna umestiti in delovati skozi zavedanje sebe kot multidimenzionalno bitje

Tekom celotnega obdobja, od julija do septembra vam je na voljo 8 svetlobnih aktivacij. Izberete lahko med paketom 3, 5 in 8 svetlobnih aktivacij.


Celoten program zajema 8 svetlobnih aktivacij, ki so organizirane vsak teden (natančni datumi in opisi posameznih aktivacij spodaj) in se izvajajo v manjši skupini, v času, ko je Kristalna dolina za javnost zaprta. Zakupite lahko paket treh, petih ali vseh osmih svetlobnih aktivacij


Če zakupite 3 ali 5 aktivacij, lahko dokupite naslednji paket. 


Vedno bomo začeli v poznih popoldanskih urah, ob 18.00. 

Vsaka aktivacija traja približno 2 uri. 

Primer: Odločite se za nakup treh aktivacij, nato pa začutite, da bi želeli obiskati tudi ostale, lahko v tem primeru zakupite še dve in tako obiščete pet aktivacij, oz. jih zakupite še pet in tako obiščete vseh osem. Enako velja pri zakupu petih aktivacij.

DATUMI IN OPISI POSAMEZNIH AKTIVACIJ

1) Ponedeljek, 8. 7. – Obilje

Obilje je esenca čuječnosti, popolno delovanje iz srca, prek katerega čutimo povezanost s sabo, z Univerzumom in Izvorom ter najpomembneje s skupnostjo in sočlovekom. Ta povezanost predstavlja ideal, h kateremu stremimo. Zavedanje obilja ni pogojeno z materialnostjo, temveč gre za občutek sreče, ki se po Abraham Hicks lestvici prične pri 540Hz.

To pomeni, da je naša materializacija bivanja praktično popolnoma zlita z “načrtom”. Stvari tečejo mirno in iz pretoka, kot da bi ves čas opazoval/-a neusahljiv izvir vode. Naše želje se manifestirajo in so vključujoče za vse. To pomeni, da upoštevajo dobrobit za širšo skupnost. Do manifestacij seveda prihaja na materialnem nivoju, vendar pa je občutek, kot da bi bili v stanju, ki mu umetniki ali športniki pravijo zona. Tudi nekatere religije bi se lahko že približale temu občutku z izrazom samadhi, kar pomeni popolnoma predano, dovršeno in hkrati brez vsakršne sile izvedeno delovanje. V kitajski tradiciji najdemo tudi izraz wuwei.

svetlobne aktivacije kristalna dolina_oblije

Astrološki aspekti na interval* aktivacije:

Rastoča Luna v Levu: ognjena energija je dobra za uvajanje novosti. V zraku sta dva podporna aspekta, med Venero in Uranom in Merkurjem in Jupitrom. Vzdušje je ustvarjalno, dobro za nove začetke in preboje. Vidimo širšo sliko in smo odprti za nove informacije. Odlična energija za začetek cikla aktivacij.

*energija v intervalu aktivacije traja tri dni.

2) Ponedeljek, 15. 7. – Struktura

Struktura pomeni zavedanje sebe in sveta. Ne gre za strukturo moči, ki jo poznamo v trenutno obstoječi družbi, vendar gre za to, da znamo svoje vidike in poglede umestiti v širši kontekst ter da se zavedamo, da je vse v tem življenju ciklično in podrejeno strukturi, ki diktira te spremembe. Naučiti sebe postaviti v kontekst pomeni, da sprejemamo, da je naše bivanje kot osebnost samo majhen del celotne izkušnje.

Duša ima svojo agendo, ki jo želi po več ali manj življenjih umestiti v “izvorni plan”. Ko se zavedamo tega dejstva, potem lažje pričnemo sprejemati strukturo, ki jo narekuje trenuten čas. Trenuten čas je čas sprememb. Kot civilizacija živimo v času preloma, samo da se večina tega ne zaveda. Če ponazorimo, živimo v tako prelomnem času, kot je bil tik preden je atlantidska civilizacija potonila, oz. v novejšem času, ko se je začel “zaton” rimskega imperija okoli leta 300.

Živimo v času sprememb, ko osebnostni nivo (lahko rečemo tudi destruktivni nivoji civilizacijskega ega) odhaja, čeprav morda to še ni vidno. Zopet se bo naselila struktura, ki v ospredje daje širšo vizijo življenja – vizijo, ki prihaja iz dušnih svetov. Duhovna struktura oz. duhovna hierarhija nam pomaga, da se znotraj sprememb, ki se nam dogajajo kot individuum in kot družba, lažje pomirimo s prihajajočim časom.

svetlobne aktivacije v kristalni dolini

Astrološki aspekti na interval aktivacije:

Rastoča Luna v Škorpijonu: v zraku je lahko nemir, saj je poleg nemirne Lune tudi konjunkcija med Marsom in Uranom. Poskušajmo se dvigniti nad ta nemir in napetosti ter izkoristimo to energijo, da se osvobodimo omejujočih okoliščin, situacij.

3) Ponedeljek, 22. 7. – Mir

Ali je potrebno dodati še kaj? Ko večina doseže določeno starost, si želi mir. Poznamo več vrst mira. Nekateri ljudje so tako odmaknjeni od sebe, da jih dejansko mir lahko vznemirja. To se sliši paradoksalno, vendar je res. Mir v osnovi predpostavlja, da smo znotraj vsake situacije v svojem življenju sposobni odreagirati razsodno in globoko intuitivno. Idealen indikator tega je, da smo sposobni odložiti pomembno odločitev. To pomeni, da nas ne glede na težo odločitve, naše misli in občutki ne priganjajo. To je potem že praktično mojstrstvo. Vendar je v osnovi mir stanje, ki ima osnovo zakoreninjeno v biologiji. Ko na sitaucijo odreagiramo tako, da se nam niti malo ne spremeni srčni utrip, potem imamo mi nadzor nad sitaucijo in ne ona nad nami.

V tem segmentu se bomo poglobili v situacije v naših življenjih, kjer nam je bilo to odvzeto. Preko popotovanja po Kristalni dolini bomo na novo programirali tiste dele nas, ki so pripravljeni na mir.

svetlobne aktivacije v kristalni dolini

Astrološki aspekti na interval aktivacije:

Padajoča Luna v Vodnarju: Smo en dan po ščipu v Kozorogu in Sonce vstopi v znamenje Leva. To je dober čas za razmislek, kaj je pokazala polna luna. Kje smo od 22. 6., ko je bil prvi ščip v Kozorogu? (Letos sta bili dve polni luni v znamenju kozoroga: 22. 6. in 21. 7.). Čutimo tudi vpliv Neptuna in Plutona v podpornih aspektih s Soncem in Marsom. Dober čas za meditacijo, pa tudi za vztrajno zasledovanje ciljev. Kako lahko to dvoje združimo?

4) Sreda, 31. 7. – Posvetitve – prejem blagoslova

Številne kulture poznajo obrede in poseben čas v letu, ko njihovi pripadniki s strani starešin, modrecev ali različnih religioznih “avtoritet” prejmejo blagoslov. Ljudje ponavadi prosimo za blagoslov za svoje družine, za zdravje, za materialno preskrbljenost ipd. Gre za to, da verjamemo, da lahko s specifičnim kodeksom obnašanja na določen dan in kraj, privabimo/prikličemo v svoje življenje več nečesa, kar si želimo.

Vse civilizacije in vse kulture imajo takšno obredje. Gre za situacije, ki delujejo kot združevalni faktor za skupnost, vendar je predvsem po atlantidski zgodbi vsa obredja (posplošeno) zaznamoval priokus ali dejanskost, da so se ljudje obračali “navzven” po določen blagoslov, k neki avtoriteti, ki ima dovoljenje to storiti.

V zlati dobi, ki se zopet vrača in, ki je že bila nekoč na našem planetu, se je vsak zavedal/-a, da je del božanske kreacije, da je v vsakem božanska iskra in, da je vsak prišel/-a na Zemljo učiti se prepoznavati in vzpostavljati vez med sabo in univerzumom. Namen te delavnice je, da si sam kot “nesmrtna” duša poveriš blagoslov. Da se posvetiš v energijo, ki si jo ne more lastiti nihče. Namen je, da se poglobi stik z dušo in ojača t.i. mavrični most.

svetlobne aktivacije v kristalni dolini

Astrološki aspekti na interval aktivacije:

Padajoča Luna v Dvojčkih: energija upada, saj bo v nedeljo mlaj v Levu. Zaključuje se lunarni mesec od 6. 7., ko je bil mlaj v Raku. Kaj smo spoznali v tem luninem ciklu? Energija je nizka, zato jo izkoristimo za umiritev in počitek ter za prijetna srečanja v manjših skupinah. Skupaj ustvarimo lepo vzdušje.

5) Ponedeljek, 12. 8. – Sveti ogenj

V letu 2024 se ojača element ognja. Ta prinaša toploto v telo-um-duh. Občutki ognja segajo od občutkov toplote do vročine, želje in poželenja. To je element agresije, jeze, napetosti, sovražnosti in besa.

Element ognja se nahaja v našem pleksusu, zgornjem predelu trebuha. Tam je center naše notranje energije, ki je ne smemo več “krasti” iz okolja. Potrebno je vzpostaviti kultivacijo svoje moči, da se lahko napolnimo tako, ne da bi vzeli od nekje drugje. Ogenj, ki ga bo v letu 2024 več, bo požgal staro, lahko pa bo podžgal nas, da bomo občutili več jeze, napetosti in sovraštva.

Ko se nam v življenju dogaja nagla transformacija, občutimo ogromno pritiska tudi v notranjem svetu. Najbolj bodo na preizkušnji naša čustva. Na tem področju nas bo lahko v prihodnjem letu močno streslo. Tako kot so vedno pogostejši izbruhi sonca, se bodo dogajali tudi izbruhi znotraj nas. Kot človeštvo se bomo morali naučiti “upravljati” z izbruhi znotraj sebe. Če bomo želeli pogastiti izbruhe, bo potrebno pravilno uporabljati tudi element vode. Tukaj imamo najbolj v mislih naš drugi center – čustveni del nas. Čustva nas bodo lahko močno podprla, če bomo voljni, da jih izmojstrimo, ali pa nas bodo zasužnjila, če se bomo udali in prepustili drami.

Najlažje si to predstavljamo tako, da je voda onesnažena z nafto. Ko ji pomagamo, da izgori, omogočimo, da se poceli, pozdravi in nastopi v izčiščeni obliki. Element ognja bo pomagal prežarčiti zakoreninjen kolektivni strah, da lahko voda (čustva) postane pristnejša in čista.

Ko postopno začnemo mojstriti uporabo svetega ognja, lahko prečistimo svoja “nepravilna delovanja” iz tega življenja, ne samo to, tudi iz rodbinskih zapisov in preteklih inkarnacij (na tem in drugih planetih). Ko obudimo sveti ogenj skozi svojo celotno zavest, obstaja možnost, da se nam lahko neko področje izjemno spremeni, čeprav smo bili ujeti v neko zanko tudi več desetletij.

svetlobne aktivacije v kristalni dolini

Astrološki aspekti na interval aktivacije:

Luna v Škorpijonu, prvi krajec. Lunin krajec je takrat, ko se tvori kvadrat med Soncem in Luno. Kvadrati so aspekti, ki so lahko zelo konstruktivni, vendar se moramo potruditi, da to energijo spravimo na višjo frekvenco. Luna v Škorpijonu se ne počuti najbolje in je lahko tudi bojevita. Smo en teden pred ščipom v Vodnarju, ki ima napete aspekte, zato izkoristimo to delavnico, da se pripravimo in stabiliziramo svojo energijo. 

6) Torek, 20. 8. – Čiščenje astrala/prečiščenje čustev

V našem čustvenem telesu in čustvenem delu teles naših prednikov je zapisano vse – vsaka misel, občutek in dejanje kot 1 in 0 na naših računalnikih. Ko dvignemo frekvenčni nivo teh zapisov, pridobimo neverjetno moč, predvsem pa pridobimo ozemljitev in korak k lastni energiji.

Zakaj so ravno zapisi naših prednikov tako pomembni?

Kakorkoli se jezimo, jih ljubimo ali sprejemamo, dejstvo je, da smo si pred pričetkom izbrali naše starše, s tem pa njuni rodbini.

Zakaj? Ker so za našo zemeljsko izkušnjo točno te rodbine (predniki) najboljše, čeprav se nam včasih se nam ne zdi tako, posebej če se rodimo v težke družinske pogoje (materialne ali čustvene). Lahko pa se nam zdi, da je naša primarna družina (rodbina in predniki) odlična.

V vsakem primeru, zapis naše rodbine ne seže nazaj samo do naši babic in dedkov oz. prababic in pradedkov, segajo precej globlje in nam s svojimi podzavestnimi zapisi soustvarjajo življenje.

Informacijski zapisi se poenostavljeno delijo na:

 1. PRIMARNO DRUŽINO (oz. celico v katero se rodimo) – kot rodbina do 3. KOLENA
 2. KRVNO SORODSTVO – vsaj do 30 kolena
 3. PREDNIKI PROSTORA – kjer živimo in smo se rodili
 4. CELOTNO ČLOVEŠTVO

Večina resničnega stika s predniki (kot ga poznajo recimo Šintoisti in starodavni Havajčani) je bila zaradi različnih razlogov v zadnjih tri tisoč letih prekinjena. Nekoč smo prosili svoje prednike za podporo in pomoč, tako dejansko na materialni (finančni) ravni, kot preko ritualov. Danes pa se to ponovno obuja, ker nam lahko podpora prednikov daje ogromno psihično podporo.

V končni fazi, ko popolnoma sprejmemo svoje prednike, sprejmemo celotno človeštvo in njeno/njegovo pot rasti in aspiracije. S tem pa vidimo v vsakem človeku učitelja in “Boga”. To nam prinese neizmerno radost, srečo in izpolnjenost v vsakdanje življenje. Vsakdanje življenje lahko dejansko potem postane vsakdanji čudež.

V ta namen bomo pokoristili moč vodnega elementa v dolini in se z njim podprli pri “spravi” s svojo izbiro. V bistvu lahko do mira v nas pride samo, ko smo pomirjeni z izbirami, ki smo jih naredili v svojem življenju.

svetlobne aktivacije v kristalni dolini

Astrološki aspekti na interval aktivacije:

Upadajoča Luna v Ribah. Smo en dan po ščipu v Vodnarju, ki je imel veliko izzivajočih aspektov. Med drugim tudi kvadrat med Jupitrom in Saturnom. Morda je prišla neka omejitev, nekaj se ne izide, tako kot bi si mi želeli. Dober čas za razmislek kako naprej, kje želimo biti za božič, ko bo nastopil drugi kvadrat med Jupitrom in Saturnom? Ne pustimo se sprovocirati ali vdati v usodo. Sami smo svoje sreče kovači.

7) Sreda, 4. 9. – Karmično spuščanje (popotovanje po “preteklih” inkarnacijah) 

Karma v osnovi ni dobra ali slaba. Gre za idejo, ki se je popularizirala v novodobnem gibanju. Karma oz. karmični zakon je enostavno zakon izravnave. Ta zakon izravnave je za osebnost, ki še ni prišla do tega, da obstajajo pretekle inkarnacije in dušne naloge, ki si jih zadamo za dotična življenja, včasih zaradi težkih okoliščin, ki se nam odvijajo, težko sprejeti. Vendar zakon karme ali izravnave enostavno sledi načelu, da je potrebno vsa dejanja, ki v končni fazi niso v skladu z evolucije duše, poravnati.

Trenutno se na Zemlji nahajamo v času, ko se bo pospešeno pričelo dogajati, da bomo za svoja dejanja pričeli odgovarjati že čez nekaj tednov. Če poenostavimo: pred tem so se določena dejanja, ki niso bila v skladu z univerzalnimi zakoni življenja, lahko prenašala na prihodnja življenja, sedaj pa to ne bo več mogoče.

Gre predvsem za to, da se določena travma (izguba dušnih delcev), ki je zapisana v duši (v kavzalnem telesu) reintegrira s celoto. To pomeni, da je to zelo močan interval, ko lahko naša določena utelešenja, ki so bila nujna v evoluciji zavesti duše, vendar dokaj odrezane od univerzalnih zakonov, dvignemo na višjefrekvenčno raven, če upoštevamo klasifikacijo po Abraham Hicks lestvici.

Poenostavljeno povedano, se lahko posledice določenih življenj, ki vplivajo na naše zdravje, odnose, manifestacijo, vlečejo iz preteklih inkarnacij. Interval je podprt, da nevtraliziramo te relacije, ki še vplivajo na nas “negativno”, do mere, ki je v tem trenutku v najboljši meri podprt za nas.

svetlobne aktivacije v kristalni dolini

Astrološki aspekti na interval aktivacije:

Padajoča Luna v Devici in nato Tehtnici. Predzadnja delavnica pride dva dni po pomembnem astrološkem dogodku, ko retrogradni Pluton še zadnjič (za kratek čas vstopi) vstopi v Kozoroga, preden prav zares ostane v Vodnarju do leta 2044. Smo tudi en dan po mlaju v Devici in danes je Mars na zadnjih stopinjah zelo zaposlenih Dvojčkov, preden vstopi v čustvenega Raka. V zraku je toliko energije, da je nujna umiritev. Pluton je prvič vstopil v Kozoroga leta 2008. Kje smo od takrat? Kaj se je bistveno spremenilo v naših življenjih? Kako dojemamo avtoritete? Kako smo se okrepili? Kar ne ubija, jača.

8) Torek, 10. 9. – Sodelovanje s solarnim angelom, zlitje

Solarni angel je tista zavest, bitje, ki spremlja našo dušo od prve utelesitve do zaključka cikla utelešanj.

Stik z njim se smatra kot svetost v mnogih kulturah. Je eno najbolj vzvišenih občutij, ki jih lahko človek doživi. Obstaja mnogo definicij Solarnega angela. Ena izmed njih je, da gre za bitje, ki človeku pomaga okrepiti stik s svojo dušo. Potem, ko je ta stik dovolj okrepljen, podpre dušo (ki se sedaj lahko popolnoma izraža skozi svoje človeško plovilo), da se poveže še z višjo oktavo svojega bivanja, s svojo božansko iskro, s svojo Monado.

Ta izjemen stik s Solarnim angelom nam omogoča, da se v nas prebudijo tisti speči potenciali, ki smo jih veliko življenj kultivirali in skrbno negovali za čas, ko bo primerno, da lahko skozi nas zaživijo v svojem polnem sijaju.

To je naš dar svetu. Čisto vsak ga ima, vsak ga nosi v sebi. Če si na našem programu, se ga zagotovo zavedaš, čutiš ga že dalj časa. Ta tvoj dar, speči potencial je nekaj, kar bo tebe lahko izpolnilo in naredilo bolj srečnega. S tem, ko si ti sam/-a v tej energiji, vplivaš na vse ostale in dviguješ celotno zavest. Zate in okolico se s tem spremeni celotno polje (morfogenetsko polje).

To je namen našega delovanja v tem času. Čeprav je lahko iz človeške perspektive boleče in videti tresoče, kot da ni konca našemu prenastavljanju, ko pride do tega zlitja, pa postane veliko stvari razumljivih, poplačanih…

svetlobne aktivacije v kristalni dolini

Astrološki aspekti na interval aktivacije:

Rastoča Luna v Strelcu: včeraj je Merkur vstopil v Devico, v svoje znamenje, kjer se dobro počuti, um nam dela z veliko hitrostjo. Približujemo se delnemu luninemu mrku v Ribah (18.9.). V zraku je danes kar nekaj kvadratov. Veliko je vznemirjenja. Zopet odličen čas, da se umirimo in pogledamo, kako je minilo poletje. Kaj smo se naučili na teh aktivacijah? Kako se je spremenilo naše dojemanje sveta? Izkoristimo zadnjo aktivacijo za še zadnji globok vpogled vase in dajmo namero v kakšni energiji želimo nadaljevati preostanek leta.

Seveda se marsikateri vidiki teh 8 aktivacij/srečanj prepletajo. Tako kot v naravi vse kroži, tako kot je leto sestavljeno iz različnih letnih časov, ki se med seboj dopolnjujejo, tako se prepletajo tudi teme in področja naših aktivacij. Kljub temu posamezna srečanja nosijo svoje specifike, kot vsak človek, ki je individuum in hkrati del velike človeške družine. Zato bo morda neka tematika nekoga bolj pritegnila kot druga, celokupno pa ustvarijo odlično mešanico, ki prinese najboljše rezultate.

PAKETI SVETLOBNIH AKTIVACIJ

CENA

 • Paket 3 aktivacij: 270 eur (220 eur + DDV)
 • Paket 5 aktivacij: 390 eur (320 eur + DDV)
 • Paket 8 aktivacij: 560 eur (459 eur + DDV)

NAČINI PLAČILA

 • Možnost izdaje računa na podjetje
 • Paket 5 in 8 aktivacij lahko plačate na 3 obroke
 • Enkratno nakazilo za paket 8 aktivacij vam prinese 5% popusta (Končna cena: 532 eur z DDV / 436 eur brez DDV)
 • Enkratno nakazilo za paket 5 aktivacij vam prinese 3 % popusta (Končna cena: 378 eur z DDV / 310 eur brez DDV)
 • Paket 3 aktivacij lahko plačate na 2 obroka (2×135 eur)

Prijavite se na spodnji povezavi. V najkrajšem možnem času vam pošljemo potrditveni mail s pripravljenim računom. O vseh dodatnih informacijah boste vedno pravočasno obveščeni. 

Če imate že na tem mestu kakršnokoli vprašanje, ga lahko naslovite na info@kristalnadolina.si ali nejc.boljka@lightconsulting.si, zadeva: svetlobne aktivacije.

VSE SVETLOBNE AKTIVACIJE BO IZVAJAL

NEJC BOLJKA

Nejc je srčna oseba, ki si vedno prizadeva za inovativne pristope k reševanju življenjskih izzivov, bodisi zase ali za družbo. Svojo pot je začel že v otroštvu skozi šport, nadaljeval pa jo je z nenehnim pridobivanjem znanja in izkušenj tako s formalnim kot neformalnim izobraževanjem. Njegova strast je v izvajanju osebne in karmične diagnostike za vodje in vodstvene ekipe, s čimer se aktivno ukvarja že več kot 15 let. Skozi svoje delo razvija nove programe in metodologije, ki pomagajo pri transformaciji podjetij in posameznikov. Poleg tega izvaja osebno mentorstvo in oblikuje prilagojene programe za poslovno in osebnostno rast svojih strank. S svojim znanjem ter predanim delom neprestano prispeva k napredku in razvoju posameznikov in organizacij. 

VSE ASTROLOŠKE VIDIKE JE PRIPRAVILA

Marjeta (Lunakrajc) Cimerman, ki izvaja astrološke analize po vedski astrologiji – djotišu in branja tarota.