PONUDBA

Prostor v naravi

Kristalna dolina je dolina, ki se nahaja ob gozdu. Na vrhu doline, izpod skal, začne teči potok, ki se prepleta skozi celotno dolino, ob poteh pa so postavljeni kristali. Dolina je odmaknjena od mestnega šundra in ponuja popolno sprostitev ter odklop od vsakodnevne rutine. 

kristalna dolina
kristalna dolina

Prostor za sprostitev

Edinstvena energija gozda, vode in kristalov vas razbremeni vseh skrbi. Lahko se sprehajate po urejenih poteh, sedite in občudujete naravo ali pa meditirate.

Voda obogatena s kristali

V delu doline, kjer je potok ustvaril manjši bazen, smo dodali kristale roževca, ob katerem se lahko sproščate in tudi namakate. 

kristalna dolina

Prostor za najmlajše

Ker želimo poskrbeti za vse generacije, smo postavili peskovnik s kristali, kjer lahko otroci sami iščejo in nabirajo kristale. 

Vodeni ogledi

Po predhodnem dogovoru so možni vodeni ogledi Kristalne doline in vsega kar ponuja. Za več informacij, nas prosim kontaktirajte preko naslednjega obrazca. Pod zadevo zapišite “vodeni ogled”.

kristalna dolina
TRGOVINA S KRISTALI V KRISTALNI DOLINI

Trgovina s kristali in kadili

Na začetku Kristalne doline, kjer kupite vstopnico, so na voljo tudi kristali in kadila. Ponujamo veliko različnih kristalov, obeskov, zapestnic …

Darilni boni

V trgovini v Kristalni dolini lahko kupite tudi darilni bon za enodnevno ali sezonsko vstopnico. 

darilni boni Kristalna dolina

IMATE VPRAŠANJE?