Kratko astrološko svetovanje

SOBOTA, 27. 7. 2024

30 min/osebo

OPIS SVETOVANJA:

Pot junaka, junakinje se v astrologiji odraža v hišah in zodiakalnih znamenjih. V prvi hiši je naš klic k avanturi (začetek življenja), bitka nas čaka v 10. hiši in vrnitev domov z odgovori v 12. hiši. To potovanje označuje naša osebna iskanja. Pozicije planetov in različni tranziti, ki kažejo na izzive in soočenje s temi izzivi, vodijo h globoki transformaciji.

Z besedami astronoma in astrologa Varahamihirija: Ni boljšega čolna kot je horoskop, da nekomu pomagaš prečkati morje življenja. 

Če želite izvedeti več, kje se nahajate na svoji poti na tem celem potovanju ste vabljeni, da se prijavite na kratko astrološko svetovanje. To svetovanje zajema:

  • Vpogled v osnovno rojstno karto in njene glavne značilnosti (kako so razporejeni planeti po hišah) ter trenutne tranzite, ki najbolj vplivajo na vas.
  • Pogledali si bomo, v katere hiše prideta oba lunina vozla: Rahu in Ketu.
  • Kateri dve hiši pokrije Pluton, ko se bo septembra iz vodnarja premaknil nazaj v kozoroga in nato prišel novembra zopet v vodnarja.
  • Dodatno si bomo pogledali kvadrat med Jupitrom in Saturnom konec avgusta, ki bo vplival na konec letošnjega leto in tudi na prihodnje leto. 

Za kratko astrološko svetovanje potrebujemo vaš datum, kraj in uro rojstva, katere vnesete v spodnjem prijavnem obrazcu.