Brezplačne Reiki terapije

Vabljeni na brezplačno Reiki terapijo, ki jo bo izvajala Sonja Drama. 

Sonja izvaja Kundalini, Imara in Usui Reiki, željeno vrsto Reikija lahko označite pri spodnji prijavi, ali pa se po kratkem pogovoru z Reiki mojstrico odločite v času termina. 

NEDELJA, 21. 7. 2024

11.00 - 15.00

OPISI VRST REIKIJA:

USUI REIKI

Je univerzalna življenjska energija. S pomočjo Reikija to energijo usmerimo na točko, kjer jo naše telo najbolj potrebuje. Reiki nam pomaga uravnavati našo življenjsko energijo in jo povečuje. Reiki lahko delamo neposredno s polaganjem rok na telo, lahko pa ga tudi izvajamo na daljavo. 

 

IMARA REIKI

Je nadgradnja Usui Reikija. Je izredno močan sistem naravnega pretoka in uporabe univerzalne energije. Kar pomeni, da je učinek opazno hitrejši. Doseže lahko tudi  globje v vzroke težav, kar posledično omogoča ozdravitev na globljem nivoju.

Med seanso Imara Reikija lahko klient doživi različne občutke:

– videnje barv

– čustveno čiščenje (jok)

– fizične sprostitve napetosti (mišični trzljaji).

 

KUNDALINI REIKI

S pomočjo Kundalini Reikija lahko potekajo naslednja zdravljenja:

– zdravljenje situacij-lastnosti (osebnostna lastnost, karakterske značilnosti)

– kristalni Reiki (po vsem telesu imamo majhne količine kristalčkov, ki nastanejo v telesu z določeno bolečino, npr. zlom noge).

O SONJI

Sem Sonja Drama in prihajam iz Šmarja pri Jelšah. Življenjska preizkušnja me je pripeljala do točke, kjer sem morala nekaj spremeniti na sebi. Začela sem raziskovati in pot me je vodila do energij. S pomočjo univerzalnih življenskih energij sem se počasi začela dvigovati in sestavljati. Z leti učenja in prakse sem pridobila izkušnje, ki jih z veseljem predajam in delim. S tem jim skušam pomagati pri njihovih težavah. Delam Usui Reiki, Imara Reiki, Kundalini Reki, Kristaloterapije in Access Bars.